NERO

Nero Complex Book
Nero Complex Book

ЗА НАС

РЕСТОРАНТ

Nero Complex - ресторант

Комплексът разполага със собствен ресторант с две зали, всяка с капацитет от 60 места. Менюто включва традиционна българска кухня и местни специалитети. Хранителните продукти, които използваме, са специално подбрани от главния готвач – вкусни и с високо качество, и всичко това на достъпни цени. Залите са оборудвани с озвучителни колони с висококачествен звук на музиката. Има възможност за изпълнение на гайдари и жива музика. Всичко това обуславя възможност за организиране на приятни и весели семейни празненства, фирмени партита и празнични събития. Гостите на хотела могат да се насладят на а ла карт закуска и да изпият кафето или коктейла си на тераса с красива и спокойна гледка сред смърчове и зеленина.  

07:30 - 22:30​

2 зали

Общ капацитет - 100 души

БАР

Хотел Неро - бар

Модерно обзаведен, просторен и уютен бар с площ от 90 кв. м и капацитет от 60 души. Предлага топли и студени напитки, разнообразие от безалкохолни и алкохолни напитки.

ЛОБИ

Лоби в хотел Неро - място за отдих и отмора

Нестандартен интериор, удобна рецепция за посрещане на гостите на хотела и мека мебел за почивка. 

УЕЛНЕС

Приятна и спокойна обстановка, предразполагаща към отмора и релакс. Постигнете хармония между ум, дух и тяло, като посетите нашия уелнес център.

Жена в сауна, Nero Complex

Шезлонги

Парна баня

Душове

Съблекални

Pool bar

Басейн с големина
80 куб.м

Джакузи
за 8 души

Температура на водата:
30-32°С

Стая
за масаж

Работно време:
10-00 - 20:00

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

На разположение на гостите е 60-местна конферентна зала с озвучаване, оборудване за проектиране на презентации и киносалон за домашно кино.

Video projector in conference hall, no people

РАЗВЛЕЧЕНИЯ

През летните месеци ви даваме възможност да усетите неповторимия дух на Родопите, като се разходите до знайни пътеки и малко познати кътчета. Организираме екскурзии до различни забележителности в района.

През зимните месеци дали ще карате сноуборд, шейни или ски – избирате вие. Ние ще се погрижим за съхранението на екипировката ви и това да стигнете навреме до ски пистите. Предлагаме шатъл до Студенец и ски гардероб.

На 800 м от ски лифт Студенец

Шатъл и ски гардероб

Организирани екскурзии

ДЕТСКИ КЪТ

Комплексът разполага с детски кът, оборудван с играчки за забавление и занимание на най-малките малчугани. Предлагаме и гипсови фигури за оцветяване, което гарантира поне час спокойствие и отдих на родителите да изпият чаша кафе, бира или вино.